preskoči na sadržaj

Učitelji tehničke kulture

Login
Tražilica
Kalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Anketa
Slijedom epidemiološke situacije u Republici Hrvatskoj, nastava bi trebala biti organizirana

POLITEHNIKA

Vol.4 No.2 (2020)

Časopis za tehnički odgoj i obrazovanje objavljuje radove iz područja obrazovnih znanosti te društvenih i supstratnih znanosti povezanih s tehničkim odgojem i obrazovanjem.

ARHIVA

ABC tehnike

Izdvojeno...

Korisni linkovi
Koliko je online?

Izvori:

Prijedlozi digitalnih sadržaja, mrežnih stranica i izvora za pripremanje i provedbu nastave na daljinu
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Podrška učiteljima Tehničke kulture za provedbu nastave na daljinu
Autor: Sanja Kovačević, 26. 3. 2020.

Drage kolegice i kolege

nalazimo se u neizvjesnim i teškim danima borbe protiv širenja corona virusa i svi smo pristupili radu od kuće i provedbi nastave na daljinu iz Tehničke kulture.

Kako je naš predmet specifičan po tome što je praktični rad, osnova stjecanja znanja, vještina i navika, tako smo suoćeni s novim izazovima - kako ishode poučavanja prenijeti u virtualni prostor.
Moja ideja za otvaranjem ovakvog sadržaja proistekla je iz vlastitih iskustava provedbe nastave na daljinu, te na osnovu rasprava i objava u grupi Tehnička kultura na društvenoj mreži Facebook.

Otvorila sam odvojeni modul "Tehnička kultura na daljinu" a obavijest o formiranju ovih mrežnih sadržaja, proslijedit ću voditeljima županijskih stručnih vijeća, a oni će vam dalje podijeliti informaciju.

Dobrodošli ste svi vi koji biste željeli svoje ideje, materijale i digitalne obrazovne sadržaje podijeliti s drugima da mi se javite na adresu sanja.kovacevic@skole.hr. Svaki vaš prijedlog bit će objavljen, a ukoliko se ulogirate na ovu stranicu sa svojim AAI@EduHr podatcima, bit ću u prilici da vas autoriziram pri objavi vaših materijala.

U nadi da će ova stranica postati mjesto naše virtualne suradnje, pomoći i dijeljenja nastavnih digitalnih sadržaja, sve vas lijepo pozdravljam

Sanja Kovačević


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju